Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
3-5 virkedager

Hjemlevering

69 21 10 92

 

 

       

DIBS - Payments made easy
65 treff
Sorter etter:
Vis mer

Filleryer & bomullsmatter

Hos oss på Linea finner du et bredt utvalg av bomullsmatter og filleryer i flere ulike størrelser, farger og mønster. Med riktig bomullsmatte eller fillerye får du et hyggelig og koselig rom som blir både varmere og mer lyddempet. Velg et design som smelter sammen med innredningen eller et som stikker seg ut og setter preg på rommet. Bli inspirert av utvalget og finn en bomullsmatte eller fillerye som passer akkurat ditt hjem. Hvis du søker en spesiell størrelse eller farge, kan du filtrere etter dine ønsker. Du kan også filtrere ut etter varemerker som Boel & Jan, Fondaco, Svanefors eller Linea.

 

Sklisikring til matte

Selvfølgelig er tepper en veldig fin interiørdetalj, men det er også viktig å tenke på sikkerheten. Sklisikring under teppet bidrar først og fremst til å redusere risikoen for å snuble over teppet og for å holde det på plass. Det er praktisk å bruke både under bomullstepper og filleryer. I tillegg blir det enklere å støvsuge, da tepper ikke beveger seg like mye.

Kjøp filleryer og bomullsmatter online hos Linea

Hos oss på Linea handler du matten din både trygt og enkelt online. Sett ditt eget preg på rommet og fin din favoritt blant våre filleryer og bomullsmatter allerede i dag. Alltid 14 dagers åpent kjøp og returrett.