Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL



 
3-5 virkedager

Hjemlevering

69 21 10 92

 

 

       

DIBS - Payments made easy
186 treff
Sorter etter:
Vis mer

Brikker, underlag & brett

Løft pådekkingen med flotte bordbrikker. Med brikker kan du på en enkel måte skape en herlig atmosfære og en koselig stemning til alle anledninger. Bordbrikken beskytter dessuten kjøkkenbordet mot slitasje og du unngår raslingen fra bestikket på en kjekk måte. Velg blant flere ulike farger, former og finn den bordbrikken som passer til akkurat din pådekking. Innred med en luksuriøs stil, stilrent eller hvorfor ikke matche med ulike farger. Pass på å ta en titt etter matchende bordløpere, servietter, glass og porselen eller oppdag hele sortimentet i avdelingen for kjøkken. Alltid gode priser og rask levering. Bli inspirert med vårt brede utvalg av bordbrikker!

 

Glassunderlag & gryteunderlag

Ved siden av bordbrikker kan du også freshe opp bordet med flotte glassunderlag og gryteunderlag. Her finner du underlag i ulike farger, fasonger og materialer. Ta vare på bordet ditt og hold det fritt for flekker, samtidig som det passer perfekt å dekke fint på til middagen. Kjøp glassunderlagene og gryteunderlagene online hos oss på Linea.   

 

Kjøp bordbrikker, glassunderlag og gryteunderlag online hos Linea

Hos oss på Linea finner du alt du trenger for å få til en flott pådekking. Klikk hjem dine favoritter allerede i dag og oppdag både bordbrikker, glassunderlag og gryteunderlag blant mye annet i sortimentet. Handle trykt og enkelt online hos Linea og dekk et flott bord til enhver anledning.