Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
3-5 virkedager

Hjemlevering

69 21 10 92

 

 

       

DIBS - Payments made easy
326 treff
Sorter etter:
Vis mer

Gardinkapper

Med våre gardinkapper og buer kan du gjøre hjemmet mer varmt og koselig. Skap et rom å trives i med vårt store utvalg av sesongens ulike mønstre, farger og lengder. Hvorfor ikke innrede med en flott gardinkappe på kjøkkenet eller kanskje på soverommet? Du kan på en enkel og trygg måte bestille til gode priser og smidig levering. Velg alt fra kanallengder, maljelengder, panellengder og mye mer. Bruker du vårt filter kan du enkelt velge den farge og gardintype du søker eller etter varemerke som Svanefors, Fondaco, Arvidssons Textil, Boel & Jan & Linea.

Vil du ha mer tips og idéer om hvilke gardiner som passer best til akkurat ditt hjem? Oppdag vår guide som hjelper deg å velge riktig gardinmodell

 

Hvor mye stoff trengs til en gardinkappe?

Hvis du skal kjøpe gardinkapper i metervare bestemmer du selv lengden på gardinkappen. På den måten kan du tilpasse gardinen etter bredden på akkurat dine vinduer. Husk å bestille 70% ekstra stoff for en god lengde med god margin for at gardinkappen skal henge pent foldet på hele gardinstangen. - Tips: mål bredden på vinduet og gang med 1,7 for å få den lengden som trengs. Husk også på å beregne jevne rapporter etter stoffets mønster for å unngå at mønsteret på gardinkappen blir hengende skjevt eller feil. Hos oss på Linea finner du både ferdigsydde gardinkapper med lengder på 250cm og gardinkapper i metervare om du må tilpasse dine vindumål. Vil du isteden sy og designe gardiner helt på egen hånd eller kanskje matche en gardinkappe med egensydde puter i lignende mønster, kan du alltids ta en titt på vårt brede sortiment av stoff i metervare!

 

Buekapper

Buekappe er en gardinkappe som er formet som en bue. Buekapper er alltid ferdig faldet og selges ikke som metervare.

 

Stofforbruk gardinkapper med foldebånd

2-fingerkrok og en tom lomme trekker 35 cm ekstra stoff /m        (9 kroker/m).
2-fingerkrok og to tomme lommer trekker 30 cm ekstra stoff/m   (7 kroker/m).
3-fingerkrok og en tom lomme trekker 80 cm ekstra stoff/m         (8 kroker/meter).
3-fingerkrok og to tomme lommer trekker 45 cm ekstra stoff/m   (6 kroker/m).
4-fingerkrok og en tom lomme trekker 95 cm ekstra stoff/m         (8 kroker/m).
4-fingerkrok og to tomme lommer trekker 70 cm ekstra stoff/m   (8 kroker/m).