Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
3-5 virkedager

Hjemlevering

69 21 10 92

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Mørkleggingsgardiner

Steng uønsket lys ute med våre populære mørkleggingsgardiner.  Hos oss finner du et bredt sortiment av gardiner med mørklegging som stenger for eksempel sterkt sollys ute. Perfekt for deg som på en enkel, smidig og elegant måte vil mørklegge soverommet eller tv-stuen din. Hos oss på Linea finner du både flotte mørkleggingsgardiner og heisgardiner med mørkleggingseffekt. Bruk filteret og sorter etter dine ønsker og finn en gardin som passer akkurat deg. Er du usikker på hva du skal gjøre for å skape riktig stemning i rommet? Her finner du våre innredningstips for gardiner

 

Hva er en mørkleggingsgardin?

Gardiner med en mørkleggingseffekt hjelper deg å få et mørkt og behagelig rom uten at det går på bekostning av interiøret. Ram inn vinduet ditt med mørkleggingsgardiner i et luksuriøst materiale. Velg selv om du vil ha et mørkt eller lyst rom på noen enkle sekunder. Mørkleggingsgardiner stenger ikke bare sollys ute, men hjelper til med å dempe lyd og beskytter møblene dine fra å bli bleket av solen.

 

Mørkleggende heisgardin

Med våre storselgende heisgardiner med mørkleggingseffekt kan du enkelt stenge sollyset ute på soverommet ditt. Våre heisgardiner har et lysblokkerende belegg på baksiden som hjelper til med å få et mørkt og behagelig rom. Du skrur enkelt opp heisgardinen med fester som følger med i pakken. Våre mørkleggende heisgardiner finnes i flere ulike størrelser og farger.

 

Sov bedre med mørklegging

Vi skal ikke klage på solen, men når vi sover vil vi helst ha et mørkt og svalt soverom. Med våre mørkleggingsgardiner og heisgardiner med mørklegging er det mulig å selv minske lyset på soverommet tilpasset din døgnrytme, noe som gir deg bedre søvnkvalitet.

 

Kjøp tilbehør

Det mange glemmer er at gardinstangen er en del av helhetsinntrykket når man innreder. En vakker endekule på stangen kan gjøre det hele komplett. Skulle du trenge å sy om mørkleggingsgardinene til riktig lengde til vinduet, er en symaskin et must. Trenger du vaskeråd for gardiner, har vi satt sammen en veiledning for nettopp det formålet.

 

Å kjøpe gardiner hos Linea

Det skal være smidig og enkelt å kjøpe gardiner online. Hos oss handler du alltid trygt og sikkert med 14 dagers åpent kjøp.