Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
3-5 virkedager

Hjemlevering

69 21 10 92

 

 

       

DIBS - Payments made easy
28 treff
Sorter etter:

Dyner & puter

Hos oss på Linea finner du både dyner og puter i en mengde ulike modeller og materialer. Uansett om du ønsker en dyne som er varm og god, tynn og sval eller noe midt imellom, så finner du det i sortimentet vårt blant mye annet. Du finner dessuten puter i ulike størrelser og fyllingsgrad alt etter om du vil ha en lav, middels eller høy pute å sove på. Når du har sovet godt med våre herlige dyner og puter, kan du re opp sengen med våre nydelige sengetepper. Ønsker du å skaffe nytt sengetøy finner du et stort utvalg med sengetøysett.

Handle trygt og enkelt online hos oss på Linea.

 

Å velge riktig dyne

Det er flere ulike dyner å velge mellom alt etter om du er frøsen, varm eller veksler i varmen i løpet av natten. Hvis du fryser lett, kan det være fing å velge en varm dyne med ekstra fyll som holder varmen. Er du derimot varm og svetter lett, er en sval dyne et bedre valg. Er du både kald og varm så er en dyne med medium fyll et godt valg.  

 

Å velge riktig pute

En god pute øker forutsetningen for en god nattesøvn. Også her er det ulike puter å velge mellom, alt etter hvordan du sover om natten. Ligger du ofte på magen er en lav pute godt for nakke og rygg da både nakke og rygg havner i en bedre posisjon. Sover du i stedet mer på ryggen er en middelshøy pute et godt alternativ, da nakken får en god støtte. Hvis du sover på siden er en middelshøy til høy pute oftest bedre, da det også her gir bedre støtte for nakken alt etter hvor bredskuldret man er. Forsøk å ha nakke og ryggrad i en så rett linje som mulig. Hvis puten er for lav luter nakken nedover ettersom skulderen tar imot, og om puten er for høy vil nakken bli bøyd oppover. Tilpass etter ditt behov.

 

Hvor ofte skal man vaske dyner og puter?

Rådet er å vaske dyner ca 1–2 ganger i året og puten rundt 3 ganger i året. Ved overdreven vask kan både dyne og pute slites ganske raskt. Derfor er det bedre å bare lufte de ved jevne mellomrom istedenfor.