Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
3-5 virkedager

Hjemlevering

69 21 10 92

 

 

       

DIBS - Payments made easy
36 treff
Sorter etter:
Vis mer

Baderomsmatter

En ny og fresh baderomsmatte kan piffe opp baderommet på en rask og enkel måte og gi en varm og koselig stemning. Baderomsmatten reduserer risikoen for å skli samtidig som den er veldig behagelig å sette føttene på etter en dusj. Hos oss på Linea finner du mange ulike baderomsmatter i diverse farger og mønster. Hva passer best på ditt baderom? Velg mellom å kjøpe i metervare i ønsket lengde, en rektangulær eller hvorfor ikke en flott rund baderomsmatte? Er du ute etter en spesiell størrelse, farge eller varemerke, kan du enkelt filtrere etter dine ønsker. Her finner du baderomsmatter fra vårt eget varemerke Linea og også fra Noble House. Alltid til lave priser og rask levering!

 

Baderomsmatte i metervare

Hos oss på Linea kan du kjøpe baderomsmatter i metervare. De finnes i flere flotte mønster og du velger selv den lengden som du trenger på akkurat ditt baderom. Materialet er laget av myk PVC, noe som gjør matten utmerket å ha på fuktige steder. Det myke materialet i baderomsmatten gjør at den også er ekstra behagelig å gå på.

Kjøp din baderomsmatte online hos Linea

Kjøp din baderomsmatte trygt og enkelt hos oss på Linea. Alltid 14 dagers åpent kjøp og returrett. Bli inspirert av hele sortimentet vårt i nettbutikken og klikk hjem din baderomsmatte allerede i dag.