Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
3-5 virkedager

Hjemlevering

69 21 10 92

 

 

       

DIBS - Payments made easy
94 treff
Sorter etter:
Vis mer

Panelgardiner

Velg og vrak mellom ulike panellengder som gjør dine vinduer og rom mer levende. Oppdag et stort utvalg av panelgardiner med ulike mønstre og farger fra varemerker som Arvidssons Textil, Fondaco og også Linea. Hos oss på Linea kan du trygt og enkelt kjøpe gardiner online til gode priser og med rask levering. Bli inspirert hos Lineahjemme.no

 

Hva er en panelgardin?

Panellengder, panelgardiner eller veggtepper som de også kaller er smale lengder som henger rett fra gardinstangen. De rammer inn vinduet og de blir oftest finest å ha flere panellengder utenpå hverandre på hver side. Bruke gjerne ulike farger på panellengdene for å matche hverandre. Det kan også være fint med en mønstret og et ensfarget panel som plukker opp fargen i mønsteret.

Når du henger opp panellengder bruker du panelopphengere. Nederst på lengdene plasserer du tyngden som følger med panelhengeren, det gir et fint fall på gardinene. Hvis du vil henge flere panellengder ovenpå hverandre anbefaler vi at du bruker åpne panelhengere.

 

Hvilken type gardin skal man velge?

Ved hjelp av gardiner kan man forandre et roms uttrykk og skape ulike følelser. Skal det være landlig, stilrent eller kanskje lekent og fargerikt? Hvis du er usikker på hvilken type gardin som passer best, har vi en guide som hjelper deg med å finne riktig gardinmodell. Vil du ha tips og råd hvordan du kan henge opp gardinene dine? Da kan du også sjekke ut våre innredningstips.