Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
3-5 virkedager

Hjemlevering

69 21 10 92

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Råd & tips

En gardin kan virkelig forandre et roms uttrykk, men noen ganger kan det være en utfordring å få det til. Vi hjelper deg å få til stilen! 

Dersom du har et stort vindusparti kan du ha flere enn en lengde på hver side. Heng f.eks.  en i midten dersom vinduene er delte, eller heng flere i overlapp slik at det ser mer imponerende ut.

Velg gjerne en farge som enten matcher eller er komplementær med de andre fargene i rommet.  Se på vegger, tepper og møbler.

Pass på å ikke blande for mange ulike mønstre. Dersom du har tapet med kan det f.eks. være fint med ensfargede gardiner og motsatt, dersom du har ensfargede eller svakt mønstrete vegger. 

SLIK MÅLER DU VINDUET DITT OG GARDINENE DINE

A. Vinduets bredde
Dersom du ikke har gardinstang, mål vinduets bredde og legg til 5-10 cm. på hver side som stangen rekker til. 

B. Korte lengder
Mål fra gardinstangen og 10-30 cm nedenfor vindusbrettet/karmen. Legg til for opplegg og eventuelt rynkerand.

C. Lange lengder
Mål fra gardinstangen og ned til gulvet. Legg til for opplegg og eventuelt rynkerand.

Veggavstand
Mål vinduets dyp slik at du får rett veggavstand og gardinstengene får rett avstand. Regn alltid veggavstanden fra den innerste gardinstangen.

Gardinstenger
Dersom du har en vanlig gardinstang måler du hele stangen inklusive bøyler. Om du har en bestemorstang måler du avstanden mellom festene.

 

RÅD VED KLIPPING AV STOFF

Når det gjelder mønstrede metervarer og kappemetervarer blir resultatet best dersom du klipper etter mønsteret i stedet for å rive stoffet.

Vi kan hjelpe deg med å klippe dine meter- og kappemetervarer i ønsket lengde og riktig antall biter når du bestiller. Kontakt oss via telefon i forbindelse med din bestilling, så hjelper vi deg.