Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
3-5 virkedager

Hjemlevering

69 21 10 92

 

 

       

DIBS - Payments made easy
356 treff
Sorter etter:
Vis mer

Kanallengder

Hos oss finner du et bredt utvalg av kanallengder til alle typer rom og miljøer. For deg som vil innrede ved hjelp av tekstiler, er gardiner det som gjør størst forskjell for å skape et mer levende og koselig hjem. Med vårt store sortiment av gardiner vil du både bli inspirert og la kreativiteten flomme. Velg og vrak mellom blant annet kanallengder, panellengder, knytebåndlengder med mer. Du kan også filtrere mellom farger, størrelser og varemerker som Fondaco, Noble House og vårt eget varemerke Linea.  Bestill alltid trygt og sikkert hos Lineahjemme.no

 

Hva er en kanallengde?

Kanallengden er vår vanligste gardintype. Den har en kanal sydd på gardinen og tres på gardinstangen. Kanallengden er fin da den passer på flere typer gardinstenger. En kanallengde som mange andre lengder kan henge rett ned eller trekkes sammen på midten med et gardinbånd eller gardindusk. Våre kanallengder finnes ofte i to lengder, en som går ned til gulvet og en som går rett nedenfor vindusbrettet.

Vil du finne flere tips & idéer på hvordan du velger riktig gardin til akkurat ditt hjem? Ta en titt på vår guide der vi hjelper deg å velge riktig gardinmodell.